Be Sited! werd enkele jaren geleden opgericht door vier vrienden uit Westerlo. Twee van die vrienden hebben de zaak intussen vaarwel gezegd om zich toe te kunnen leggen op andere professionele bezigheden. De overgebleven twee zijn daarentegen nog steeds super gemotiveerd om u bij uw deelname aan de nieuwe digitale wereld te begeleiden. Digitaal is immers het nieuwe normaal, zoals Peter Hinssen het omschrijft in zijn boek over de digitale samenleving, en in de volgende video:

Be Sited! is daarom op drie vlakken aktief:

  • Op vlak van webdesign en content management: voor de ontwikkeling van uw website tegen zeer scherpe prijzen en volgens de regels van de kunst, kan u bij ons terecht. Ook voorzien wij in een content management systeem zodat u zelf op zeer gebruiksvriendelijke manier de inhoud van uw site actueel en interessant kan houden. Via responsive webdesign is de site via alle apparaten toegankelijk.
  • Veder verkopen wij computers en andere ICT-materiaal (computers en alle randappartuur, software, smartphones, tables, audo & video....). Een aantal daarvan zijn op de site vermeld omdat we ze zelf in stock zijn of als promo. Het totale aanbod is echter veel ruimer dan op de website staat. Voor info stuurt u ons best een email: info@besited.be
  • En ook indien u hulp nodig heeft bij het geburik van uw ICT-materaal, kan u ons contacteren.

Ivan Janssens
Paul Derboven
Zaakvoerders