Problemen met uw computer? Werkt uw printer niet meer? Wil u advies over uw iphone of ipad? Last van virussen, spyware of hardware die het laat afweten? 

Alle ondersteuning en herstellingen gebeuren tegen zeer voordelige prijzen en betreft alle merken. Ook voor ICT-materiaal dat niet bij ons werd aangekocht, kan u bij Be Sited terecht.

Indien wij niet voor een oplossing kunnen zorgen, betaalt u niets. We garanderen ook het naleven van de gemaakte afspraken wat de timing van de herstelling betreft. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Ten slotte is er een garantie op uw herstelling: Indien zou blijken dat er na de herstelling zich toch nog dezelfde problemen voordoen, controleren wij het probleem opnieuw, ditmaal volledig kostenloos.

​Gelieve voor problemen ons te contacteren via ons emailadres. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het aangewezen om het probleem zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. U kan ook altijd gebruik maken van het contactformulier. Vervolgens nemen wij met u contact op.